Utleie

Vi tilbyr utleie av nettanalysatorer og andre måleinstrumenter for analyse av strøm og spennings kvalitet. Vi kan bistå med montering og oppsett.

Elspec Mobile Nettanalysatorer

Våre bærbare analysatorer har blitt spesielt designet for overvåking av elektrisitet i feltet. Det gir ingeniører, elektrokonsulenter og bedrifter et effektivt verktøy for analyse av strømkvalitetsdata, med ingen tapte hendelser, et raskt og enkelt oppsett og ekstern tilkobling. Enten du ønsker å forstå dine strømkostnader, forbedre effektiviteten, installere energibesparende enheter eller utforske alternative energiløsninger, gir våre løsninger deg et grunnleggende overvåkingsverktøy for å møte dine behov for energiovervåking.

Med en bærbar analysator vil du kunne forebygge store feil. Den sikrer nøyaktig deteksjon og isolering av strømkvalitetsproblemer. Ved hjelp av egen komprimeringsalgoritme, lagres alle bølgeformer fra alle sykluser i nettverket i opp til et år, med en oppløsning på 1024 samplinger pr periode. En mobil enhet tilbyr alle fordelene ved kontinuerlige logging, og er utstyrt med de fleste ønskede funksjoner for effektiv og enkel analyse. Enhetene er utstyrt med et innebygd 802.11 b / g aksesspunkt og ethernet-ruter.

Akustisk Kamera Fotric TD3-LD

Fotric TD3-LD Akustisk Kamera – din nøkkel til å avdekke skjulte problemer og forbedre drifts effektiviteten som aldri før. Dette avanserte akustiske kameraet kombinerer topp moderne akustisk teknologi med termisk bildebehandling for å gi deg en detaljert innsikt i dine anleggs aktiviteter.

Neo Mobile Nettanalysatorer

NEO PQA 8000 er en av de mest komplette og pålitelige mobile analysatoren du finner på markedet. Utstyrt med Multi-Touch skjerm, inntil 4 timers batteritid og samsvar med PQ standarder.

Klasse A++ nettsanalysator for målinger og analyser langt utover EN50160 og klasse A.

Det eneste instrumentet i verden som måler superharmoniske strøm og spenning opp til 500 kHz.

Hardware

  • Power Quality, Klasse A++
  • Høy sampling, 124kS/s eller 1MS/s
  • Høy nøyaktighet, 0,05%
  • Høy oppløsning, 18bit / 24bit
  • Stort målområde, 0,5mA til 150kA
  • CAT IV 600V